Ilmoituksen luonti

Ilmoituksen luonti

HUOM! Voidaksesi jättää ilmoituksen palveluumme, on sinun ensin rekisteröitävä käyttäjätili!

Julkaistessa ilmoitusta kuvaile tuote/palvelu mahdollisimman tarkasti ja totuudenmukaisesti. Kerrothan kaikki olennaiset seikat, jotka voivat vaikuttaa tuotteen kuntoon, maksutapaan tai kaupankäyntiin. Muista, että kopioiden ja tuoteväärennösten myyminen on kielletty. Jotta kaupankäynti flippaaja.fi:ssä olisi mahdollisimman selkeää ja helppokäyttöistä, lisää vain yksi ilmoitus myytävästä tuotteesta. Flippaaja.fi varaa oikeuden kaksoiskappaleita sisältävien ilmoituksien poistamiseen. Samoja tuotteita tai palveluita ei saa ilmoittaa useassa eri ilmoituksessa, maakunnassa tai eri kategoriassa.

Vaihe 1:

 1. Kirjaudu sisään
 2. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta Ilmoitukset -> Omat ilmoitukset
 3. Klikkaa oikeasta yläkulmasta Jätä ilmoitus

Vaihe 2:

 1. Anna myytävälle tuotteelle otsikko. Voit halutessasi merkitä nimeen myös lisätietoja esim. ”Omega Speedmaster, vm 1998, fullset”.
 2. Ilmoituken kuvaus – tähän kenttään voi merkitä muita tietoja kellosta, huolloista, halukkuudesta vaihtaa kello johonkin toiseen tai yhteystiedot (p.numero ja sposti)
 3. Aseta tuotteellesi hintapyyntö tai arvio ostohinnasta. Mikäli ostohintaa on hankala määritellä, voit merkitä sen 0:ksi.
 4. Valitse tuotetyyppi - valitse onko myytävä tuote kello, palvelu, tarvike tai ranneke.
 5. Pakettiin kuuluu - Ilmoita sisältääkö kello boksin, boxin ja paperit, vai pelkät paperit.
 6. Kunto – Arvioi kellon kunto silmämääräisesti. 
 7. Tuotteen takuu – Mikäli tuotteella on vielä voimassa oleva valmistajan tai jälleenmyyjän myöntämä takuu, voi merkitä sen tähän.
 8. Rannekkeen leveys – valitse vaihtoehdoista, mikäli et tiedä leveyttä voit joko mitata sen tai valita ”muu vaihtoehto”.
 9. Kuvat - liitä tähän ottamasi kuvat tuotteesta.
 10. Kokoelmat - Lisää tähän tuotteen merkki. Valitse listan viimeisin kokoelma "Muut tuotteet ja palvelut", jos myytävä tuote ei ole kello.
 11. Julkaise ilmoitus

Varmistathan, että ilmoituksen kuvat eivät loukkaa muiden osapuoleten tekijänoikeuksia. Ilmoituksen ensimmäiseen kuvaan pitää laittaa kuva itse tuotteesta/palvelusta. Kuvissa ei saa olla muiden sivustojen vesileimoja.